Přidat odpověď
Kuličko, já nevím, co řeší. Třeba je prostě vlezlá, udělala si o tobě nějaký obrázek a myslí si, že si něco vymýšlíš.
Bohužel jsem narazila na učitelku (trpící poruchou příjmu potravy), která byla podobně vlezlá, jako ta u vás a otravovala mé dětí i mě a zaměřovala se zejména na jídlo. Jedna dcera se kvůli ní začala šíleně přejídat, protože se jí bála.
Děti mají poruchu pozornosti, což jí nebránilo v tom, aby je nesmyslně přetěžovala (zároveň bohužel prakticky neučila, protože byla zřejmě závislá na FB). Byly z ní celé vynervované, dodnes i po 4 letech z ní mají noční můry. Kromě toho mě obviňovala, že se o ně nestarám (zapomínaly, že mají v tašce svačinu a radši řekly, že jsem jim žádnou nedala, jedna dcera má psoriázu a kvůli tomu občas lupy ve vlasech...). Byla neskutečně vlezlá a pořád se vyptávala mě nebo dětí na věci, do kterých jí nic nebylo. Už z ní byly tak vyklepané, že nedávaly asi 15:3=
Bohužel jsem si to celé dala dohromady až asi 3 měsíce před koncem školy a v září šly stejně jinam.
Předchozí