Přidat odpověď
šíš holky, něco si o těch virózách načtěte. Nekomplikovaný opravdu neznamená, že jde o lehký průběh a člověk může po 3 dnech do práce/školy. Např. já jsem měla všechny 3 porody nekomplikované, ale "lehký" byl jenom jeden z nich, ale za to byl o to delší...
Jinak mi přijde absurdní, co psala Termix, že moje děti všechny podobné potíže a problémy s učiteli a že to asi není náhoda. Každá z nich byla na úplně jiné škole, problémy za jiné situace a problémy s učitelkou byly jen u nejstarší, nechtělo se jí věřit, že dítě má fobii, mnohem víc si myslela, že se chce jen flákat. Naopak u prostřední holky jsem měla a mám pochopení od školy.
Já jsem ten poslední člověk, co by chodil do školy prudit a dobrých učitelů si velmi vážím. Znovu opakuji, že jsem učitelce zprávu od praktika poskytla, že jsme se o tom, co se zdá učitelce problematické bavily a fakt už mě nebaví, že hned na začátku roku po 7 dnech marodění chce rozebírat výsledky zdravotních vyšetření. Opravdu žádné podklady od odborníků nepotřebuje. Kdyby napsala, že chce probrat možné problémy kvůli očekávané vysoké nemocnosti, jsem jedno ucho. Jinak co přesně probírají vím a doplňujeme, co zvládne.
Předchozí