| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pridavam rodinne otuzilecke historky ~;)

Taky mi bylo Lenky lito a nechtelo se mi tomu verit. Potrebuju teplo a bez nej proste nefunguju. Do +20 stupnu nosim vlnene ponozky.

Jenze nedavno jsme sedeli s rodici a vzpominali. V Praze jsme meli pouze 1 vafky na byt 2+1 - jen v kuchyni. Az skoro do Vanoc se jelo jen “na plaminek”. V puberte jsem konecne mela svuj pokoj, kde jsem celorocne nechavala otevrene okno (nechapu, jak je to mozne, jak jsem to mohla prezit, ale treba bylo cilem, aby tam byla zima a rodina mi nechavala bez brblani celodenne zavrene dvere).

Ale tohle usporadani uz bylo povazovano za komfortni teplo. Pred tim jsme totiz bydleli v nadherne vile po dedeckovi, kterou si jakysi marnotratny slechtic kdysi postavil jako letni sidlo. 2/3 vily tvorilo monumentalni schodiste. Naprosto nevytopitelna zalezitost. Kdyz pak strejda nainstaloval ustredni topeni, o cene za vytapeni se jen septalo.
My jsme bydleli v pokoji maminky, kde byly tenkrat naftaky - nejmodernejsi topeni domu. Jezdilo se s dvoukolakem k pumpe, spotreba byla pry cca kanystr na noc. Rano nam i tak sla para od pusy, podle mamy byly 3 stupne. Spala jsem zasita v obri nocni kosili, ktere se rikalo “spaci pytel”, abych se neodkopala.

Kdyz jsme se prestehovali do Prahy, kde se spalo pri 15 stupnich, bratr se pry dusil vedrem a nesnesl na sobe perinu ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.