Do rybníka nelezu, neb tam plove bordel.Čistý rybník mám 15km na koloe, a po ledové koupeli na kole nejezdím. Každé ráno dávám sudenou/ledovou sprchu. Kouhoutek nejvíc do minusu, jak to jde. Primárně to dělám kvůli srdci a žilnímu systému. Sekundárně mám celkem pěknou kůži i na zadku . A jako bonus jsem si fakt odvykla topit , stále větráme. Ale to neznamená, že netopíme. Přitápíme na večer, když sedáme k TV. Jsem zvědavá, kolik stupnú nám bude stačit v holomrazech.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.