ha... jsem něco mezi... resp. věřím, že to nějak dopadne, ale bývám slušně vybavená... jen to není prozíravost, jako spíš lenost
v reálu se to projevuje tak, že jakmile dám jednou něco do tašky, už to většinou nevyndám... a taky jsou věci absolutní nezbytnosti, které musím mít s sebou vždy jako třeba brufen (dokonce mám na klíčích kapsli s 5 tabletkami)... no a taky s sebou tahám všude "kosmetickou" taštičku, kde mám nůžky na nehty, kleštičky, pinzetu, mini krém na ruce, náplast, gelovou náplast, tantum verde ve spreji, pouzdro na čočky s roztokem no a taky řasenku, zrcátko, stíny a tužku na oči
v kufrech i cestovkách mám natrvalo v kapsičkách uložené minišitíčko z hotelů, igelitku nebo větší igelitový sáček, balíček náplastí... tím, že hodně chodím do sauny, mám trvale sbalenou taštičku s šamponem (někdy tuhý, někdy tekutý), sprcháčem a kondicionérem (mám oblíbené z yves rocher, malá eco balení) a látkovou tašku s tenkou osuškou (decathlon) a turbanem na vlasy a prostěradlem a plavkama v zipovém sáčku (kdyby byla sauna plná a já šla plavat) - na cesty to pak jen hodím do kufru celé
léky nosím v krabičce pro případ nouze (nimesil, stilnox, mezizubní kartáček) a na cesty opět máme taštičku s brufenem, paralenem, něco proti průjmu, náplasti a taky malé balení fyziologického roztoku na čočky, dá se použít v nouzi i na vykapání oka...
běžně v kabelce nosím náhradní vložku, tampon, vlhké kapesníčky, dost často se najde i čaj nebo kafe v minibalení, nějaký ten větrový bonbon či sušenka z restaurace... no a když se někde na cestách ukáže, že mi něco chybí, dokoupím a přihodím do kabelky (na příště)