To mě moc mrzí a fakt rozumím tvé frustraci se sousedy.
My podobný teror zažívali 4 roky / ne s postiženým dítětem, ale s dospělým bezohledným jedincem /.
Já tedy polici volala, volali i sousedi, psali jsme majiteli bytu, aby věděl, jaké má nájemníky apod....
U nás to bylo pravidelné ranní buzení cca 3x týdně, kdy muž přišel z práce / dělal v baru, takže asi po zavíračce / - vždy v 4.00 -5.00 si pustil na plné pecky reprobedny a hodinu vyhrával
Byl to masakr, zvlášť, když vstáváš do práce 5.30 a někdo ti pravidelně dělá dřívější budíček.
Domluva žádná, majitel bytu bydlel cca 300 km daleko, ne v našem městě, jen prostě pronajímal byt.
Přiznám se a nejsem na to pyšná, že jsem mu párkrát dala párátko do zvonku dole u vchodových dveří, když jsem odcházela do práce
prostě jsem byla tak vytočená, že jsem ho naoplátku taky probudila, když se po svojí ranní produkci on uložil ke spánku....
Každopádně u nás zabralo až dopisování s právníkem družstva / byly to družstevní byty v osobním vlastnictví /, který kontaktoval majitele se stížností ostatních vlastníků bytů ohledně rušení nočního klidu apod...
Poté bylo zklidnění a nějakou chvíli byl klid.
Ale my se už v té době stěhovali, měli jsme malé dítě a našli si naštěstí větší byt.
Každopádně to byl běh na dlouhou trať, což vám nepřeji a doufám, že se u vás vyřeší nějakou dohodou se sousedkou...