Dite si musi holt zvyknout, i kdyz je nestandartni je teda opravdu vtipne vyjadreni cloveka neznaleho problemu. Moje dite by si naprosto urcite nezvyklo. Nastesti pro nej ja jsem ta matka, co je v prvni rade matkou, kdyz uz jsem si to dite poridila. Jinak uz bych taky mohla byt na druhe strane sveta. Osobne neznam nikoho s ditetem s PAS ve stridavce. Znam v CR meho detskeho kamarada, ktery ma dite s jinym postizenim ve stridavce, ovsem dite zustava v jednom byte a stridaji se u nej rodice. Ovsem dite s PAS ve vetsine pripadu proste neni tak "ohebne", aby tohle bez neblahych nasledku zvladlo. A nejak jsem si myslela, ze pece se u soudu stanovuje hlavne s ohledy na dite.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.