Mně to losování jednoho dárku a striktní hodnota přijde mimořádně blbé. A) Je snad na mně, koho chci obdarovat a pro koho mám vymyšlený dárek na míru jeho osobnosti a tužbám. 2) Nebudu se upínat na hodnotu 1000 Kč, když jednou vymyslím dárek za 120 Kč a jindy třeba za 1200 Kč, podstatné je, že na to mám a chci to dát.
Jako pochopím takové tanečky u cizích kolegyň v práci, se kterými si nejsem blízká, nebo ve školní třídě (s tím, že kamarádi se obdarujoi navíc dle libosti). Ale že bych z celé rodiny směla obdarovat třeba jen pratetu, mi přijde uhozený.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.