Chcípl nám po xx letech kombinovaný sporák, tak vybírám nový. Kromě toho, že mají ty nové menší prostor v troubě , mají navíc všechny největší plotýnku vepředu... a to teda vůbec nechápu. Co mi uniká? Nemůžu najít jedinou výhodu takového uspořádání - právě naopak. Na největší plotýnku dávám největší hrnce, a u těch přece nechci, aby mi zavazely hned vepředu, když mám rozdělaných víc "projektů" (polívka, těstoviny, omáčka apod.) a zrovna ty nejmenší potřebuju obsluhovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.