Přidat odpověď
Já na vánoce peču ráda, protože jednoduše. Zůstala jsem u našich pár druhů, které nám chutnají a mě moc neotravují. Takže žádné vyklepávání formiček - to mě neba, tudíž žádné košíčky, pracny ani vosí hnízda. Žádné strojky.
Dělám těsto linecké světlé, kakaové a ořechové na rohlíčky. Z každého udělám dva druhy cukroví, které se liší zdobením a lepením (marmelády, krémy). Pak ještě sádlové a dva druhy nepečeného. Takže mám 9 druhů.
Škrob bych do lineckého nedávala, určitě je tam cítit. Nechutná mi ani to pudinkové, cítim tam škrob z pudinku. Výborná na slepování lineckého je citronová zavařenina.
Kamarádka dělá spoustu různých druhů, ale stráví s tím asi dva týdny. A stejně se to sežere.
Moje další vychytávka je, dělat jen z polovičních dávek. Bohatě to stačí. Nám.
Předchozí