Linecké dělám klasické 3:2:1. To vyžadují všichni. Ještě dělám variantu s mandlovou moukou podle kuchařky pro dceru, jen tam nedávám koření, to mi nechutnalo. Vychytávky mám jen v postupu práce. Těsta zadělávám v robotu od míň barevných a kořeněných po ty výraznější. Zabalím do fólií a zpracuji bílky. Část do kokosek, část do sněhové bábovky. Když se mi nechce, tak je zmrazím. Při vyvalování nepodsypávám, používám dva papíry na pečení. Odkrojky chladím v mrazáku. To ohřáté linecké nespolupracuje. Ty upečené části s dírkou cukruji před slepovaním. Při ukládání do krabic odděluji jednotlivé vrstvy pečícím papírem. Rozděluji rovnou do krabiček na rozdání. Budu začínat až příští víkend. Letos chce syn nové perníčky. Manžel vyžaduje ty svoje. Tak bude hodně perníčků. Cukroví umím výborné, ale perníčky zdobím hrozně, ani královská glazura loni nepomohla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.