"špatně pak drží tvar při předávání na plech."
jo, vlastně ještě mám jednu "vychytávku"
![~:-D](/g/s/1.gif)
jeden den nadělám těsta, nastrkám do lednice, druhý den zpracuju (vykrájet, rozkrájet, vymačkat, nalisovat...), třetí den peču, čtvrtý den slepuju, mažu, polévám polevou a balím do krabic na pizzu (pro nás po jednotlivých druzích, pro ostatní do každé krabice celou kolekci)
všechno cukroví dávám na pečicí papír hned po vykrojení/vytvarování a když je plný papír, stáhnu ho celý na plech a přenesu na balkón, kde ho stáhnu z plechu na stůl... všechno nechávám na balkóně (soustava starých plechů, táců, stolu...) a peču pak všechno najednou, jen točím plechy... cukroví hezky zchladne, ztuhne a drží dobře tvar, taky je to rychlejší a hlavně se minimalizuje riziko připečení - jakmile během pečení dělám i něco jiného, zapomínám hlídat
![~:-D](/g/s/1.gif)
taky jedu na "jednu teplou troubu", takže to je určitě i ekonomičtější