Moniko, máme to podobně, kdybych byla někde na malém městě, tak se asi dokopu někam spíš...takhle se mi večer už nikam moc nechce, protože než pak zase dorazíme sem k nám...a manžel večer odpadá před devátou...než se narodil syn, tak jsme s manželem chodívali častěji, moc rádi třeba na Cimrmany, nebo do Ypsilonky...a jednou za čas vyrazím tedy s kamarádkou na nějaký muzikál, ale co je covid, tak jsme nikde nebyly. A do kina vlastně taky už moc nechodíme, naposledy jsem byla na Freddiem Mercurym a to jsem byla sama, zbytek rodiny tuhle muziku nemusí. A jinak si teď v kinech prostě nějak nevyberu, párkrát jsme byli třeba se synem na nějaké pohádce, ale co vyrostl z pohádek, tak ho filmy v kinech taky nezajímají, on vlastně moc na filmy nekouká ani doma, naposledy se mnou koukal na Forresta Gumpa o podzimních prázdninách, když jsme byli spolu pryč a byli ubytovaní v jedné místnosti a nezbylo mu nic jiného
...sice celou dobu dělal, že kouká do telefonu, ale když volal manžel, tak řekl, že mu zavolá pak později a chtěl to dokoukat
. Kdybychom byli doma, tak by nekoukal, protože by se zavřel v pokoji... Ale evidentně ho to zaujalo.