Mám už asi 20 let předplatné do jednoho okresní divadla. To nemá vlastní soubor, ale vystupují tu divadla z celé republiky. Dramaturgie se snaží vybírat kvalitní představení, často hry nebo herci ocenění Thálií.
V listopadu jsem byla na Višňovem sadu, příští týden jdu na něco z Divadla Radka Brzobohateho. Předtím Vína z Dejvickeho divadla. Letos taky Mysery musí zemřít s Adamovskou a Stepankem.
Kdybych neměla předplatné, tak bych nechodila vůbec. První roky jsem chodila s manželem, ale jak přišly děti, tak to bylo organizačně náročné. Pak jsem chodila s různými kamarádkami.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.