Tak já bych u odrůd jablek zdůraznila teda hlavně chuťové hledisko. A v druhé řadě strukturu a skladovatelnost. Je mi k ničemu sladký jabko do mého klimatu, když máme rádi kyselejší. Chci si ty jabka jen tak "pozobat ze stromu", nebo chci, aby mi úroda vydržela skladování do Vánoc i dál? Máme rádi "křupavější", nebo měkčí plody? Chceme z těch jablek štrůdly/mošty/křížaly...?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.