Z Ospodem mám i dobré zkušenosti. Bývalá kolegyně šla na OSPOD a vydržela dva roky. Co se týče ÚP, trošku mi to připadá, že v našem městě je nejhorší z celé ČR. A nejde ani o jednotlivé agendy, klasicky např. hmotná nouze, kolegyně, mladá holčina přišla po dvou měsících z ÚP z agendy PNP a to co říkala mě šokovalo, ano nečekám od této instituce zázraky, ale nad některými praktikami, které popisovala mi klesla čelist.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.