Vždycky jsem chtěla vidět Skotsko a Irsko, ale už mě to tam tolik netáhne, když si představím ty věčný lijáky a vichry. Ale krajina krásná. Island mě taky moc přitahuje, i Chile a Patagonie. Zrovna o víkendu byl Le Mont Sant Michel v televizi, tak jsem říkala muži, že jednou určitě vyrazíme směr Bretaň a Normandie.
Prostě mě přitahujou takový ty studený, syrový a rozervaný krajiny. Jsou celý já.
Hodně koukám na cestopisy, takže jsem už byla všude možně. Zrovna včera byl na ČT 2 důkladný dokument o Římu. A naštvali mě v Objektivu - byla tam reportáž z Patagonie, od nějakých soukromníků, a neustále se tam sebeprezentovala nějaká "modelka" s napíchanou pusou, pila z potoka, nafukovala matraci nafoukanou pusou, byla strášně unavena z toho strášně náročnýho trekku, v každým záběru ona, šílený... Napíšu do ČT, ať si takovýhle reportáže dávaji obdivovatelům na Instáč a ne lidem, co chtěji vidět krajiny
Zrovna tak mě štve ta Vica Kerekeš, která má ukazovat Maďarsko a při tom se neustále vilně a lascivně mazlí s Karlem (karavan) a úplně se vším, na co narazí.
Zlatej Igor a Martin, co jedou motorkama Afrikou a Martin má covida, takže nemohl za gorilama a slonama.
Jinak osobně se chci podívat hlavně do Čech, protože jsou krásný a nejlepší. Dívám se po nich už dvacet let a pořád mám na co.