Kdyz mi po 20 letech odesla teraska z duboveho dreva, sice jsem resila moral, ale pak jsem koupila massarandubu. Nepousti trisky. 24 let stary nabytek z teaku taky ne, a to je furt venku (ten teda oziraji vosy). Pouze 12 let stara lavicka z bangkirai yellow ty trisky pousti…
Mmch druha teraska z douglasky vydrzela asi 15 let. Kdyz jsem sla pro nove drevo v domneni, ze je to lokalni zalezitost, pan si s uznanim prohledl vybrana prkna a pravil, “Tyhle stromy sazeli jeste Hitlerjugend.”
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.