Ženo, zas až tak jinej svět to není, pač já bych mohla velmi dobře odpovědět na otázku, jak dlouho vydrží jedny pantofle. Ty nosil můj drahoušek furt a všude celá desetiletí. Jedny a ty samy ze Snahy Jaroměř. Nejdřív jsem myslela, že ho předělám, pak že ho přerazím, pak mi to začalo být jedno a nakonec jsem je vzala na milost, to když jsem uviděla Jana Skácela ve stejných pantoflich někde na fotce. Konečně je po víc jak třiceti letech přestali vyrábět.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.