Co se týká bačkory člověka, tak jako dítě jsem to měla přesně v tom spojení: nejde na noční bojovku, to je ale bačkora (=bojí se). Ale je pravda, že je to spíš měkota. Tak sám?
Jako, udělala jsem to jako při testu - okamžitě doplnila, co mě napadlo, jen dohořívájící - státní mě nenapadlo zprvu nic, až po delším dumání. Jenže to bych při testu nedělala, šla bych na další úlohu. Takže z těch iks dvojic bych měla kromě jedné vše vyplněno, ale část asi blbě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.