Přidat odpověď
Lido, treba na to tak proste byla zvykla. Moje tchyne napr. hlidala syna, kdyz byl maly tak, ze si k nemu sedla na zidlicku a fakt ho nespustila z oci, aby se mu neco nestalo. Nehrala si s nim, to spis tchan, a jemu to asi ani nevydilo, vydrzel hrat si sam s legem nebo nejakou stavebnici dlouhou dobu. Ale tchyne opravdu se vsi vaznosti hlidala jeho bezpecnost. Dala mu najist, vyvarela jeho oblibena jidla, coz dela doted, i kdyz uz je bobankovi 18. Ale myslim, ze to vychazelo z toho, ze tak to u nich chodilo. Bylo proste zvykem s detma se moc necrcat, at se zabavi samy a dospely moc neotravuji.
Moje mam je mnohem akcnejsi babicka (taky je vic nez o 15 let mladsi nez tchyne), ta chodila na hriste, na vystavy, na vylety, do ZOO, brala si 3 vnoucata na chatu a klidne k nim privzala i dalsi kamarady. Delala s nima vsechno - peceni cukrovi, praci na zahradce, skakani na trampoline...
Obe babicky hlidaly myslim radi. Taky byl syn po predchozich vnoucatech po delsi dobe dalsi mimino v rodine, tak to bylo neco trochu noveho a jineho.
Ale myslim, ze syn ma obe babicky stejne rad. Taky se uz od malicka u kazdy choval jinak. Proste se prizpusobil tomu, jak to v ty ktery domacnosti chodilo, u tchanovcu byl mnohem klidnejsi a samostanejsi, s druhou babickou vic radil.
Předchozí