Přidat odpověď
"u nas se o zhorseni ceskych sladkosti moc nediskutuje, ale hadam, ze duvody jsou podobne"
77 já si sice nemyslím, že se do ČR vozí schválně to nejhorší, ale bohužel zrovna u těch sladkostí asi dost záleží na tom, jak lidi zareagují. Myslím, že jsem to četla kdysi ve spojitosti s nanuky Magnum, že jinde v Evropě je začali prodávat s palmovým tukem a větším podílem fruktózového sirupu či čeho a když jim klesly prodeje, tak vrátili tu lepší variantu. V ČR něco takového proběhlo, ale ta reakce na to nebyla. To je pak možná odpověď na to, proč se některé čokolády v ČR prodávají s palmovým olejem, zatímco jinde místo něj mají kakaové máslo. Pokud je člověk zvyklý mlsat a kupuje si něco pravidelně, tak lepší sladkosti lezou ještě víc do peněz.
Předchozí