... s tou snídaní, obědem a večeří.
Někdo to může mít úplně naopak (tedy nesnídat, nebo jen minimálně, pak přes den menší oběd, a večeří jako pořádné jídlo) a přesto nemít problém s váhou.
Jde o celkový kalorický příjem za den, ne o to, kdy se jí co.
A k zamyšlení - "naši předci" neměli žádnou bohatou snídani. Ráno vstali, šli obstarat dobytek atd., to si max. ukousli kus chleba nebo upili trochu melty. Pokud se pracovali na poli, donesl jim tam někdo v poledne jídlo. Ale pořádně jeli pak večer, po práci, když už byl klid.
Myslím že každému vyhovuje něco jiného, ale pro hubnutí to není relevantní. Důležité je poměr výdej/příjem energie, a pro zdraví ještě to, aby člověk měl všechny důležité živiny a také dost vody.
Mezi jídly by měly každopádně být pauzy, kdy se člověk zabývá něčím jiným než je jídlo.