Přidat odpověď
Mně se sype už od pdesátky. Psychicky i fyzicky na mnoha frontách. IBD (ulcerozní kolitida), cukrovka II, ale trochu i od dětství, nerváky zajídám jídlem odtud morbidní obezita, i když jsem trochu shodil (8kg), tak zároveň se rozjely artritické bolesti různých kloubů, ...
Rodina i širší byla a je hodně stresová, vyjeli jsme s tchýňáky (84,82) na krátký pobyt mimo Prahu, a v době, kdy jsme tam ještě byli sami, než dorazil švagr a naše děti, tak děda se snažil vyhodit papíry a spadl ze schodů, zlomil si nos, udělal si na zadku šlinc. RZ do blízké nemocnice, 2 stehy, vizáž vítěze hosdpodské rvačky.
Vztahy jsou vcelku dobré, ale skoro všichni jsou nasírací, někteří pasivně nasírací, takže stačí, aby vznikl problém s jídlem (moc, nebo málo), ochotou pomoc (moc nebo málo) atd. a vznikají zbytečné konflikty, vysvětlování, studené omlouvání se, kazí to náladu.
Atd.
V našich životech jsme uživili rodinu, koupili na hypo byt a splatili (byli jsme u restituenta), vychovali a doučili ADHD syna, který se pomalu a líně chystá na Mgr. státnice. Zachovali oba v dětství při životu (x krát oba na chirurgii a plastice, šití, spáleniny atd.) Druhé dítě navíc se silnou poruchou imunity léčené v IKEMu, nemožnost školky, první třída z půlky doma, zkoušky. Řetězce viróz, angín, ba dokonce i epiglotitida ve věku, kdy už vůbec neměla být. U doktorů 1-2x týdně. Žena doma 11 let.
Děti pomalu opouští hnízdo, ale my jsme v řiti.
Já léta pracoval pro korporaci, kde nás na začátku nalákali na velmi dobré podmínky, které se ale postupně zhoršovali, až jsem po 3 epizodách vážných onemocnění v cizině z přepracování musel skončit. (Na konci jsme si sami dělali vše od objednávek po výkazy, rezervace hotelů a letenek, vyúčtování vlastních nákladů - opsat všechny doklady do detailů a navíc jsme v tom byli vlastními penězi. Dali nám jednorázovou zálohu a platební kartu na nás, co jsme si sami museli každý měsíc uhradit - oni nám podle výkazů poslali peníze na účet.) K tomu práce pod utilizací, tj. když nemáš práci, musíš si ji najít, nebo tě vyhodí. A nebo pracovat přesčasy abys to dohnal. Stačilo, aby se projekt opozdil o 14 dní a už byl problém. Nebo někdo nepodepsal a my jsme museli pracovat, aby se to stihlo, ale nemohli jsme vykazovat. A pak se vykazování dohánělo, pokud to podepsali. Ale to se nesmělo a házely se tomu všemožné klacky pod nohy, jakožto povinnost vykázat každý den do půlnoci.
Předchozí