Já po každém podobném tématu vzpomínám na začátky tady na rodině. Jaké plamenné diskuze byly u domácích porodů. U mateřských temam.
Svět se točil pro nás a všechno bylo nové.
Vyrazná byla Cizinka. Velmi starý nick.
Dnes už jsou ta temata taková povetsinou klidna. Akorat Libik, Monty nebo Val tomu dodavaly v poslední době šťavu a kontroverzi. Jinakost.
Neumím číst kdo se převlékl. Nebo má jiný nick. Jediného koho jsem zaregistrovala i po změně nicku byla Kambala. Ale ta teď myslím má tak naloženo, že je ráda že stíhá. Skoro si myslim, že si nakládá až moc aktivit. Že musí mit mega vůli a měla by zvolnit.
A obdivuji jí.
Vím že tu byl i masivní kruh okolo atopickeho ekzemu. Byla tu i moc hodná maminka co radila ostatním dobré rady.
My jsme díky ní u lékařky vyžádali mleko bez mléčné bilkoviny. Díky ní jsme si sami našli cestu s dcery problémy. Ale ona to nastartovala.
Další mrak lidí co tu probehli a byli fajn. V reálu by člověk neměl šanci tolik lidí potkat. Až jsem si rikala, že jsem tu tolik času i probendila. A mohla jsem ho věnovat detem, zahradě, manzelovi.. Teď už to koriguji mnohem lépe. Ale byly doby, kdy to opravdu byl můj denní rituál zapnout rodinu.