Inak holky, všetko tak nejak klape, sice som teraz protivná, čo odnáša hlavne MM (blbá fáza cyklu sa stretla s bolesťami chrbta).
Je nemilé, že nám nevyšlo Slovensko v termíne aký sme chceli.
Strašne mi chýba pohyb na vzduchu, to ma teraz točí najviac. Radosti si vyrábam tým najmenej vhodným sposobom - žraním.
Mrzí ma, že mladší syn tak veľmi chce kamarátov a ostal tu len jeden (i to ešte veľmi pasívny typ).
Dcéra do nás denne hučí, že chce pejska, a ja mám výčitky, že sme jej to zatiaľ neumožnili, lebo sme sebci.
Ale sme inak zdraví (chrbát je prkotina), máme sa radi, spoločný čas s bandou je fajn (i keď teda, 12r syn mutuje a je to často o nervy ho počúvať, hlavne keď škrieka a "spieva"), mám teraz čas piecť/variť, vyriešiť nejaké resty v domácnosti (i keď teda, zatiaľ len to, u čoho sa nemusím ohýnať).
No a až budú prázdniny u konca - mám prácu, do ktorej sa teším, ešte k tomu ma čaká školský rok, kde budem dopo v jednej triede, a odpo v druhej, takže si zažijem obe skupinky detí, na to sa teším najviac.
V septembri k nám príde mamka na minimálne mesiac-dva, dve moje deti nastúpia do prvých tried - no prosto život je (zatiaľ) fajn, snáď sa to nepo.....