Mangoldu se u nás letos fakt daří. Včerejší sklizeň byla nejmíň 1,5 kila. Půlku jsem použila při vaření. Co s tím zbytkem? Do týdne budu sklízet znovu. Na netu jsem našla radu zmrazit po blanšírování. Děláte to někdo? Není pak moc blátivý? Co s řapíky? Klidně můžete napsat i své oblíbené recepty.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.