Despi tohle by asi věděla Angrešt, já to mám naučené od známé - technologa z mrazíren a dělám to u veškeré zeleniny už 40 let. U listové zeleniny z ní není po rozmražení úplné bláto a drží barvu plus jde o objem. U kořenové nebo třeba květáku mne to učila taky. Syrový mrazím jen hrách, natě a pórek. Jestli to není z kategorie masa přikrytého při rozmražení ve dřezu plechem nevím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.