apoleno, kynuté pečivo se mrazí taky jedna radost :) Akorát prostě všecko, co se mrazí, se tam musí strčit hned po vychladnutí, pak je to po rozmraení úplně normálně dobré. Když je mrazák jako poslední štace před vyhozením "vytozasenežerete", tak se to vyhození jen oddálí a po rozmrznutí je to nedobrý :)
A jinak sladký pečivo v mrazáku není vhodný skladovat víc než 2 měsíce. Sublimuje z něj vlhkost a zvolna vsychá, navíc to tučnější může chytat pachy, pokud není dokonale zabalené.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.