Letos nějak ujíždíme na pečené zelenině. Buď jako příloha nebo samostatné jídlo. Když jí máme samotnou, dělám k ní dip ze zakysanky/tvarohu + bylinky, sůl, pepř, někdy česnek ( dneska jsem místo česneku dala mátu a taky to chutnalo zajímavě).
Ale - už je toho dipu kapku moc. Máte někdo nějaký zajímavý tip?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.