Přidat odpověď
Kaipo, dělám polévku, peču ji v troubě s kořením a trochou oleje. Dělám lívance, pečenou přidávám do kari.
Dobré recepty má Florentýna - kuchařka pro dceru i maková-panenka. Zajímavé a netradiční jsem našla v Lahodně s Ellou, ale nevím ve které kuchařce. Mám 4.
Většinou půlku upeču, z půlky udělám pyré (hodí se na polévku i do sladkého pečení). To v menších krabičkách mrazím.
Dobrá je i ve směsi pečené tvrdé zeleniny - brambory. batáty, mrkev, petržel.
Zralá hokkaida mi ve sklepě na poličce v pohodě vydrží tak do půlky ledna, pak začínám spotřebovávat zásoby z
mrazáku. Kolem toho regálu chodím pro ostatní zásoby, tak je občas otočím a zkontroluji.
Předchozí