Jsem naprostý začátečník. U našich jsem jen čistila okurky na rychlokvašky a šlapala zelí. Zatím jsem zkusila cuketu na tenké plátky do nálevu na kvašáky (i s vinnými listy) a dnes jsem to zopakovala s tlustými plátky salátové okurky. Ta cuketa je výborná. Ještě mám hromadu malých rajčátek... Mám doma i několik kuchařek na tohle téma - Umění fermentace, Zkvašeno a Postní kuchařku. Mám je týden, zatím jsem je jen prolistovala. Byli jsme nedávno s MM v restauraci Sůl a řepa a oběma nám chutnalo. Když naložím jen část experimentů, tak mě to vytlačí z kuchyně a následně z lednice. Co stojí za to? Mám i dvě velikosti keramických hrnců s drážkou. V tom menším jsou teď ty plátky okurek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.