Pusinkování a různé focení zvířat mi přijde logické. Nemám psy/zvířata proto, abych s nimi jen pracovala a zbytek dne je měla někde odsunuté nebo zavřené v kotci. Já jsem skoro oplakala, když jsem naše psiny vyhodila z ložnice, protože se narodilo mimino a přišlo mi poněkud miminu nebezpečné a nehygienické válet se v posteli s miminem a velkým psem, spíš dvěma a třemi psy. ALe děti už odrůstaj a psiny se postupně vrací domu na gauče a časem i do postele. Naštěstí manžel to má stejně.
Puberťák loni dostal pokoj na garáží, vlastně spíš jednopokojový byt s vlastním vstupem. První co udělal byla psí dvířka, aby mohl spát s oblíbeným psem v posteli a nemusel mu dělat dveřníka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.