"z mého pohledu se chválím za to, že žiju, Čumča mi to otře o čumák, že to hraju do autu, že je to odfláknuté. Přitom houby ví, kolik mě to stojí úsilí. Chválit se za to, co mi jde dobře ale relativně snadno není účel, že? - jak psala, že jistě najdu jiná "pozitiva" - jasně, jsem dobrá v mnoha věcech - a co, když jsem se narodila nadaná?"
babi, to nebylo otření o čumák, vždyť jsem tam dala smajlíka
![~d~](/g/s/29.gif)
Já tvoje reálie nevím...cca vím věk, že nějaké děti (syn?) a vnučka, že běháš - to je ale asi všechno
![~d~](/g/s/29.gif)
myslela jsem tím, že pokud jde jako jediné pozitivum dneška najít "žiju", přijde mi, že to žádné ohlédnutí za dnešním dnem vlastně není
![~d~](/g/s/29.gif)
podobně mi odsekává můj muž, den shrne tak, že mu dá nálepku "zatím mě netrefil šlak
![~:(](/g/s/4.gif)
"
pamatuje si ze dneška, že se v práci hrozně naštval a tiše zuřil - teprve když se bavíme dál, zjistím, že se taky něco povedlo dotáhnout do konce, že v nějakém projektu pomohla šťastná náhoda, že mu kolega poslal úžasnej vtip, kterej ho rozesmál, a že zákaznická návštěva dopadla podepsaným kontraktem a byla v přátelském duchu...
podobně laděný je můj syn - přijde a je podmračenej, teprve za chvíli to začne polevovat a ukáže se, že to vůbec nebyl den pod psa
oba mají svou pozornost selektivně zaměřenou na to, co se ten den nepovedlo (přitom to kolikrát vůbec nebyla jejich vina a ani to nemohli ovlivnit)