Kat, volila jsem je a volit budou. Komunikace by mohla být lepší. Ale koho volit jiného? V životě bych nemohla volit stbáckého gaunera a podvodníka a pooulistu, ruce by mi upadly kdybych to měla hodit komoušům, Okamurovi nebo sockám. Co podle tebe dělají špatně? A co by měli udělat líp? No možná ještě více škrtat. Ale to by se nikomu nelíbilo. Prostě v době ekonomického růstu Babiš neinvestoval, nešetřil .... rozdával. Pak přišel kovid a teď válka.
Slovensko je pro mě dnes ráno největší zklamání a bojím se Polska.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.