Přidat odpověď
Moje žena o změně nechce uvažovat, protože se zuby nechty drží ve školce, kterou miluje a kde dělá asistentku (ale skoro učitelku, protože má sama pedag. DIS, akorát ne na učitelku). Byt by taky nepustila, je to její jistota, sama by se v nájmu neuživila.
Bohužel se mi sesypalo zdraví, ale poměrně "ne moc řešitelně". Pár neléčitelných věcí (artróza, ulcerativní kolitida), pár věcí, které by se daly léčit, kdybych byl psychicky fit. A léčby jsou proti sobě. Nic ovšem nestačí ani na ID1. Ty lázně mám na středně těžkou úzkostně-depresivní poruchu. Ale i jenom je vyboxovat z pojišťovny a od praktika byl vždycky boj. Vždycky chtěl ještě vyjádření od dalších 3-4 doktorů.
BTW, dělali my výkonové vyšetření i kvůli podezření na demenci, kvůli zhoršování řady věcí. Ta se nepotvrdila, ale byl tam ohromný propad ve stresu a po lázních.
Potíž je, že v poslední týdny něterá rána to skoro nešlo odejít nějak svižně do práce. Ovšem psychiatrička to bere tak, že dokud se člověk nehroutí u ní v ordinaci, tak svojí léčbu má a hotovo. Maximálně zvýšit dávku, nebo snížit dávku, ale to je strašně hrubé řešení - buď 20mg, nebo 30 mg.
Nemocenská by mi teď uškodila, protože, bych nedostal plný plat. Začátkem výpovědní lhůty skončily benefity - plně hrazená nemocenská. Akorát to vyšlo tak, že poslední den výpovědi nadtupuju do špitálu na operaci.
A ty úspory ovšem máme na důchod, na rekonsrukci bytu atd. A taky na podporu dceřina studiua na soukromé VŠ a svatbu. Výdělky z fotografování tak tak pokryjí techniku + sw + počítač a něo málo navíc.
Předchozí