Dostat výpověď je určitě špatné a stresující, ale mít 5 měsíců placené volno je super
![~:-D](/g/s/1.gif)
Kdo tohle zažil? Pochopila jsem, že tahle práce pro tebe byla zdroj stresu, nebyl jsi v ní spokojený. Takže nevidím důvod, proč to brát jako neštěstí. Naopak, dostal jsi šanci na nový začátek
![~b~](/g/s/27.gif)
Je dobře, že si uvědomujete, že většina vašich zdravotních problémů je díky obezitě. To znamená už jen krůček k tomu, udělat něco pro nápravu. Pokud máte problém s pohybem, začněte jídlem. 70% je v jídelníčku. Stačí pro začátek vyměnit sladké pití za ovocný nebo bylinkový čaj. Nekupovat polotovary, ale vařit od základu. Místo tučného sladkého jogurtu a tučného mléka koupit polotučné. A tak postupně dál. Vždy se najde drobnost, která vám chybět nebude, ale váha díky tomu půjde dolů
![~;)](/g/s/2.gif)
Já mám jedno dítě na SŠ, druhé na VŠ. Oba se věnují náročnému sportu. Jak časově, fyzicky, tak finančně. Starší syn má dokonce dva sporty. Oba si na to i další věci jako je oblečení nebo nový mobil, vydělají na brigádě. Nemám s nimi žádné výdaje kromě toho co doma sní. A to také ne vždy. Stane se, že jeden nebo druhý nakoupí (za svoje) nebo zavolá že se nají venku.
Vy máte obě děti dospělé. Nemusíte se o ně starat, nemusíte se kvůli nim stresovat. Proč?? Věnujte se s manželkou sobě a svému zdraví. Vylepšete si bydlení, zasloužíte si to. Udělá vám to radost