"tady nejsme v ordinaci ani na terapeutický skupině křehkých duší"
No to fakt nie, podľa niektorých príspevkov to skôr vyzerá na kurník.
Vážný je vyhorený po mnohoročnej starostlivosti o deti, ktoré najprv nebolo možné nechať ani minútu osamote a aj potom ešte dlho potrebovali nadštandardnú starostlivosť. Úplne najviac potrebuje psychoterapiu alebo sedenia u psychológa, ale ideálne so skúsenosťami s takýmito rodičmi.
Ja zažívam niečo podobné v tej aktívnej fáze a povedať mi nejaká Vaitea do očí, že som lenivá, tak by som sa buď rozplakala alebo jej vrazila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.