Pomáhá mi mluvit co nejméně a počkat, až se dotyčný vyvzteká. Nebrat si to osobně, většinou dotyčný vůbec nemá problém se mnou, řeší si svoji kaši, nemusím mu jí baštit ani přihřívat. Presne podle Wericha: Nehádej se s blbcem nebo se budou hádat blbci dva. Mám tolik vlastních průšvihu, tak mi je jasné, že když nejde o život, tak jde o hovno. Občas si počítám od 50 do 1. (Ale potichu). Když mě to přesto rozhodí, zatluču hřebík do rakvičky. Kouřící.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.