Pohanková mouka se samozřejmě dá použít na bezlepkové pečení, protože je přirozeně bezlepková. Ale pohanka má poměrně výraznou chuť a ne každému sedí. Jednou jsme dostali k Velikonocům beránka z pohankové mouky a moc bezlepkové části mé rodiny nechutnal, navíc bylo to těsto takové hutné.
Pokud je dítě zvyklé z rodiny na chuť pohanky, tak bych mouku použila, jinak hrozí, že buchta nebude chutnat. Anebo alespoň dát půlku těch vloček a půlku pohankové mouky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.