Přidat odpověď
Gábi, dnes - moje třída, i když hlučná, tak k sežrání. Sice se jim nechtěl uklízet binec, který nechali po halloweenských dílničkách, ale celkově fajn. Další třída, sedmička - Mordor.. Hluk, vyrušování, neustále povídání, otáčení se. Jedinec si v půlce hodiny všiml, že na tabuli je zapsaný úkol z předchozí hodiny, taks e zvedl a šel přes učebnu pro učebnici. Ani mu nedošlo, že by mohl počkat do přestávky. A takové akce každou hodinu. Chlapec v první řadě nadšeně začne tleskat, kdykoli se mu to zdá vhodné a jakmile vezmu do ruky nějaké materiály, tak vystoupí z lavice a tím, že je jde rozdat. Bez ohledu na to, že teprve začínám něco říkat... Kromě procvičování jsem jim dala jednu hru. Půlka třídy - jéééé, hurá, to jsme hráli, to známe. U třetiny jsem zjistila, že ani nezačali a jen čekali, až skončí hodina. Měla jsme chuť vzít bonbony, které jsem do třídy přinesla a odnést je pryč. A učila jsem je na prvním stupni, loni jsem je měla jedno pololetí rozdělené - to jsem si do té půlky chodila odpočinout a načerpat energii a optimismus. Po pololetí byli zase spojeni a šlus. A to mi kolegyně vždycky říká - ty tam máš takový klid a tak pracují. Že ze třídy chodím zpocená až na zádech, to nějak nevidí.
Předchozí