| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

chápu, Yuki, beru~d~

jen jsem chtěla podotknout, že i malé přispění tohoto trendu tam může teoreticky hrát malou roli

vzpomněla jsem si, jak si na malotřídce učitelka chválila prvňáčky (mezi nimi můj syn), že takovou skupinku 8 pohodových dětí ještě neměla, za celou třicetiletou praxi, jak jsou skvělí, že to je radost je učit.

Vzala si tam třídnictví i ve druhém ročníku, spojila je s pěti prvňáčky, a prý díky těm druhákům to fakt šlo zkombinovat~d~, jak byli pohodoví

A je vidět, že si toho rodiče neváží, když se kolektiv podaří - hned potom je roztrhali do tří zcela jiných kolektivů (školy ve městě) - malá děcka, zvyklá na sebe od tří let~d~ Kvůli bigotní vesnické představě~:(, že vesnická malotřídka je k ničemu a produkuje zaostalé školáky~d~

A důvod? Prý ve městě mají děti víc kroužků a už jsou dost zralé na to, aby dojížděly.

A to jim vesnická malotřídka poskytovala několik kroužků zdarma, učitelky v podstatě bez honoráře - přestože vychovaly několik tříd dětí hrajících na hudební nástroje~d~, každý týden s nimi měly výtvarku, sportovní kroužek. Ale to je prý málo~:(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.