Senedro, to je těžký. Já předpokládám, že ti rodiče znají svý dítě nejlíp. Moje dcera byla takovej roztomilej ťuťínek, v pěti letech měla nastoupit do Year 1. Po absolvování Y1 začalo Y2 a česká první třída. Já jí koupila krásnou tašku do školy a ona nadšeně:" Jé, tam si budu nosit poníky a bárbínky!!" Tak jsem se zarazila. "Nebudeš, poníky, matiku a angličtinu si tam bude nosit, A penál..." A v tu chvíli mi došlo, že nechci to svý mimimo poslat do školy. Teprve si začala pořádně hrát a to je tak důležitý. Tak šla až v šesti. A do český první v sedmi. Důvody jsou různý.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.