no peču husu podle florentýny, ta se nepřiklápí, takže jen umyju rošt v troubě a husu dám přímo na rošt a pod něj hluboký plech na zachycení sádla a šťávy... je to nejjednodušší pečení vůbec, rošt je v jedné drážce, plech o drážku níž... akorát to teda trochu prská, takže pak se musí mýt ta trouba... ale husa je fakt mnohem chutnější než když jsem ji pekla pomalu přes noc... a peču takhle i kuře, jen na to mi stačí plech s mřížkou... a taky teda prská...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.