Jime nekolikrat tydne ryby ci jiny morsky potvory (vetsinou losos a krevety, obcas tunak, ten jim teda akorat ja a vetsinou syrovej
![~t~](/g/s/20.gif)
) a jednou- max dvakrat tydne jiny maso. Kupujem akorat to z biochovu, jinak bezne bezmasy jidla nebo vegetariansky nahrazky, kterych jsou u nas uz v kazdym obchode plny regaly, narozdil od toho kvalitniho masa. Konzum masa brzdim ja ciste proto, ze je nezdravy jist kazdej den, spolubydlici vyrostl na bavorske kuchyni
![~t~](/g/s/20.gif)
ale jednak je linej varit tudiz sezere, co uvarim ja ci uvari to, co vymyslim, navic ocenuje praktickou stranku veci, ty vegetariansky "masa" dyl vydrzi v lednici takze se daj kupovat lip do zasoby. A na veci typu lasagne a spol. ci na to, aby nekde za kazdou cenu plavalo stopovy mnozstvi lacinyho masa, to fakt ne