Rozhovor jsem taky slyšela, to mě právě na RR oslnilo už dříve, ten její nadhled, sebeironie a humor. Však toho má dost za sebou. Líbila se mi moc i ve Stínech v mlze, tam se jí vlastně taky rozjížděla nějaká demence či Alzheimer. V roli. Vynikající herečka a silná ženská osobnost.
A krásný dárek pro mě byl o vánocích rozhovor s Alfrédem Strejčkem na Dvojce ČR - čistá lidská krása, tolik optimismu, víry a naděje bych taky chtěla mít. Ty jiný věci bych mít teda nechtěla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.