| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pěkná diskuse:-)
Z věcné části multifokální brýlový park (běžné, kancelářské a sluneční), z legrace říkám, že někteří co tři roky obnovují auta, já brýle a vyjde to málem na stejno.
Koupací sud s vířivkou na zahradu.
Velkorysou rekonstrukci domu.
každoročně hromadu peněz do okrasné zahrady, truhlíků.
Do umění - ale to beru jako ukládání peněz a s obrazem na zdi jsem spokojenější než s vkladní knížkou pod polštářem:-).
Z nehmotné oblasti asi omezení těch hmotných proto, abych mohla mnohem méně pracovat a hlavně dělat jen to, co mne baví (ale nikdy z toho nevytřískám takové peníze, jako kdybych dělala naplno to, co jsem vystudovala nebo se během života byla nucená naučit). Investice do vlastní neziskovky, to byly vždycky peníze, kterých jsem nelitovala i když znamenaly že je nebudu mít třeba na luxusní dovolenou. Ubytování a péče o AFS studenty, čímž jsme získaly tři další děti po světě.
Zmíněné pořízení rodiny neřeším, bez toho bych to nebyla já, to si neumím představit, naopak v průběhu života jsme tu a tam na kratší či delší čas "adoptovali" tu děti, tu babičku - můj muž mající rád svůj klid to v tomhle ohledu se mnou nemá lehké:-).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.