Ano, psala jsem tu loni v tom samém smyslu, jak to nedává smysl a v podstatě diskvalifikuje děti, co jsou na ZŠ, která jedničkama opravdu šetří. Letos už mne to naštěstí nezajímá, děti mám díkybohu už přijaté k velké spokojenosti. Nicméně koukla jsem na gympl nedaleko a změna žádná. Ostatní ještě nezveřejnili...
Gymnázium - čtyřleté studium pro školní rok 2024/2025: Uchazeči budou při přijímání ke vzdělávání hodnoceni podle a) průměrného prospěchu v 1. pololetí 9. ročníku a 1. a 2. pololetí 8. ročníku ZŠ. Za prospěch bude přiděleno 50 bodů. Bude vypočítán průměrný prospěch za tato tři klasifikovaná období a bude zaokrouhlen na dvě desetinná místa. Za každou setinu nad průměr jedna bude odečten jeden bod. Nejnižší počet bodů za prospěch je nula. b) výsledku jednotné přijímací zkoušky z matematiky a českého jazyka a literatury. Započítán bude výsledek lepší zkoušky (v 1. kole přijímacího řízení má každý uchazeč právo konat jednotnou zkoušku dvakrát). Hodnocení testu z českého jazyka a literatury (ČJL) - max. 50 bodů. Hodnocení testu z matematiky (M) - max. 50 bodů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.