Na 100% bych to ohlásila, protože jsem poctivka. Kdyby šlo o staré pohřebiště (zrušený křesťanský hřbitov nebo předkřesťanská archeologie), tak jsem s tím vnitřně pohodě. Pokud by ale šlo o vraždu z doby historie domu, tak bych to asi zvládla u dospělého. Kdyby šlo o dítě (konkrétně věku cca starší než novorozenec a mladší než puberta), tak nevím, jestli bych tam dokázala bydlet. Racionálně vzato je to jedno, mrtvých se nebojím, ale s velkou pravděpodobností bych to neunesla jiným způsobem. Myslela bych na to a vyčerpávalo by mě to nad rámec zvládnutelnosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.