Vyhledávám a nakupuji ráda tam kde mají samoobslužné pokladny a ještě lépe skenery. Jsem za tím schopná jet i mimo Lidl, který u nás skenr nemá. Že se občas stane, že je někde něco potřeba dohledat -zavolat obsluhu nebo kontrola nákupu je, ale není to žádné drama jako v tvém popisu. Pokaždé někdo vyřeší a nehroutím se z blbostí.
Skenr je pro mě ideální věc, nemusím každou věc brát do ruky x krát, což nesnáším. Dát do košíku, vyndat na pás, dát do košíku, do auta a znovu doma uklidit je při větších nákupech pro mě strašný. Takže skenr značka ideál.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.